Поліція перевірить гірськолижні курорти

Після нарікань на роботу під час карантину

Поліція проведе перевірки на дотримання карантинних обмежень на гірськолижних курортах Івано-Франківської та Львівської областей. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Якщо ми звертаємось до людей з проханням дотримуватись протиепідемічних заходів і вони дотримуються їх, то чому тоді певні представники бізнесу дозволяють собі порушувати ці правила? Бажання воювати з системою не повинно превалювати над збереженням життя та здоров’я українців. Порушення повинні мати наслідки! – написав Ляшко.

Він пише, що отримує багато скарг щодо роботи ресторанів, барів та розважальних закладів на гірськолижних курортах країни під час карантину. Тож 15 січня правоохоронці проведуть перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах.

Буковель – окрема планета без коронавірусу! Люди прибувають, працює ВСЕ (ВІДЕО)

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Буковель
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень