Поліція оприлюднила деталі ДТП за участі патрульних

Поліцейський отримав відкритий перелом руки

Як ми повідомляли, напередодні сталася автопригода за участі молоковоза та автомобіля патрульних поліцейських. ДТП відбулася неподалік села Поляни. Учасниками зіткнення став службовий автомобіль патрульної поліції м.Рівне «Renault Duster» та вантажівка «ГАЗ-53». Як йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Рівненщини:

33-річний водій «Renault Duster» та 22-х та 26-річні пасажири, всі жителі Рівного, перебували під час виконання службових обов’язків.

У результаті зіткнення двох транспортних засобів травмувався 26-річний поліцейський, якого із забоями та відкритим переломом руки доставили у Костопільську центральну районну лікарню.

Водія «ГАЗ-53», 25-річного жителя Сарненського району, який отримав незначні тілесні ушкодження, після надання медичної допомоги відпустили. Решта учасників ДТП не постраждали.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюватиме прокуратура Рівненської області, під час якого встановлюватимуться усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Водії обох автомобілів були тверезими. Транспортні засоби доставлені на територію Березнівського відділення поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень