Поліція нагадала про обмеження на автошляхах

У зв’язку з початком жнив

Через перевезення сільськогосподарської продукції транспортними засобами, вага яких перевищує 40 тонн, та великогабаритною сільськогосподарською технікою відбувається руйнування автомобільних доріг та створюється небезпека для інших учасників дорожнього руху – йдеться у прес-релізі Нацполіції.
 

Відповідно до пункту 22.5 Правил дорожнього руху України за спеціальними правилами здійснюється рух транспортних засобів у разі, коли хоч один з їх габаритів перевищує за шириною 2,6 м, за висотою від поверхні дороги - 4 м, за довжиною - 22 м, фактичну масу понад 40 т, навантаження на одиночну вісь - 11 т, здвоєні осі - 16 т, строєні - 22 т або якщо вантаж виступає за задній габарит транспортного засобу більш як на 2 м.

У випадку перевищення цих норм варто звертатися за дозволом до поліції через Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг, який розташований за адресою: м. Рівне, Майдан Просвіти, 2.

З переліком необхідних документів та порядком отримання послуги можна ознайомитись на офіційному веб-сайті центру www.cnaprv.gov.ua.

Порушення правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами - тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510 грн.) і на посадових осіб, відповідальних за технічний стан, обладнання, експлуатацію транспортних засобів, громадян - суб’єктів господарської діяльності - сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 грн.).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень