Поліцейські оперативно розшукали викрадений мікроавтобус

У сусідній області

До поліції учора, 29 липня, близько 15:30 надійшло повідомлення від 37-річного жителя Корця про те, що невідома особа незаконно заволоділа транспортним засобом Mercedes-Benz Sprinter.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що кореччанин припаркував авто біля магазину на вулиці Старомонастирській райцентру, залишивши ключі в замку запалювання.

 

Цим і скористався зловмисник, який за декілька хвилин відсутності водія вирушив у «мандри». Крім того, реєстраційні документи теж були у салоні.

На розшук транспортного засобу одразу орієнтували наряди патрульної поліції Рівненської та сусідніх областей.

О 19:20 патрульні поліцейські Житомирської області зупинили авто поблизу села Двірець. На викраденому бусі кермувальник устиг проїхати майже 200 кілометрів.

До того ж, за зовнішніми ознаками він перебував у стані сп’яніння, що і підтвердили результати освідування за допомогою алкотестера «Драгер» — 2,52 проміле.

Патрульні склали на нього адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП, а на місце події викликали поліцейських Корецького відділення поліції.

Зловмисником виявився 47-річний житель Корецького району, слідчі затримали його та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Затриманий уже потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення адміністративних правопорушень, зокрема, за розпивання алкоголю у громадських місцях. Тепер відповідно до санкції статті йому може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень