Поліцейські на Рівненщині затримали зловмисників, які обікрали 11 автівок

Підозрювані викрадали із транспортних засобів магнітоли, динаміки, радіатори, інструменти та навіть харчі

Поліцейські вийшли на слід та затримали крадіїв, від яких впродовж двох місяців у Сарнах потерпали власники автомобілів, - повідомляє прес-служба правоохоронців. Зловмисниками виявилися двоє безробітних місцевих мешканців 20-ти та 21-го років. Молодики віддавали перевагу «ВАЗівкам»: пошкодивши замок у дверцятах, забирали все, що можна було продати або здати на металобрухт, знімали радіатори та зливали з баків пальне. Не нехтували молодики і продуктами харчування, які знаходили в автівках.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем проживання сарненчан, під час яких виявили викрадені магнітоли та динаміки, які зловмисники не встигли продати.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення молодикам про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень. Відповідно до санкції статті їм загрожує покарання у виді обмеженням чи позбавлення волі на строк до п'яти років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень