Поліклініку №2 у центрі Рівного таки добудують

На відновлення двох поверхів довгобуду виділили 2,5 млн грн

У Рівному хочуть добудувати корпус  поліклініки №2. Нагадаємо, довгобуд на Драгаманова мали завершити іще на початку 90-х, втім, шестиповерховий корпус і донині тільки руйнується. За словами одного з ініціаторів добудови, голови громадської організації «Центр суспільних дій СІВІТАС» Володимира Зиля, відповідно до реформи медичної галузі, друга поліклініка у Рівному має стати базовою і бути спроможною виконувати ці функції:

З цього шестиповерхового корпусу міська влада виділяє перших два поверхи для того, щоб розмістити в них, власне, заклади надання первинної медичної допомоги. Це передбачає лікування поліклінічне, але не передбачає лікування лікарняного. провівши таку дискусію серед громадськості, ми зрозуміли що є дуже великий запит на оптимальне приміщення і зручне для жінок - жіноча консультація. 

За словами Володомира Зиля, через перенесення консультації на 4-й поверх другої поліклініки, виникло чимало нарікань на незручність. Також на двох відремонтованих поверхах, крім консультації, розмістять і кабінети медичних обстежень, які зможуть конкурувати із приватними. На ці цілі з бюджету уже виділено 2,5 млн грн. Прикметно, що завершити роботи планують вже до кінця цього року. 

До слова, у іншій частині примішення влада міста планує розмістити міське управління соціального захисту населення.

Нагадаємо, сьогодні громадські організації Рівного підписали меморандум "Ефективна медицина".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень