Поліцейський поблизу Рівного врятував жінку з дитиною дорогою на роботу

На слизькій дорозі перекинулося авто

Напередодні вранці жителька села Глинськ відвезла молодшого сина до дитсадка та їхала з донькою у лікарню. Утім, на засніженій та слизькій дорозі авто занесло, воно перекинулось у кювет.

За декілька хвилин легковик, який лежав на даху, побачив поліцейський офіцер Здолбунівської ТГ Олександр Бондар. Правоохоронець прямував на патрулювання.

Капітан поліції одразу зупинився та побіг до перекинутого авто. Відповідь на перше запитання втішила — в салоні всі живі. З’ясувалося, що там перебувала водійка та її малолітня донька. Вибратися вони не могли.

Пересвідчившись, що вони неушкоджені, випробовував різні способи, аби відкрити дверцята легковика. Втім, після марних спроб Олександр Бондар дістав зі службового авто набір інструментів та розбив у «Gelly» скло. Першій допоміг вибратися семирічній Маринці, а потому — 27-річній матері.

Потому поліцейський офіцер громади на службовому авто доставив жінку та її малолітню доньку у Рівненську обласну дитячу лікарню, де останню оглянули медики. На щастя, серйозних травм вона не отримала, дівчинку разом із мамою відпустили додому.

«Боже, як добре, що ви тут!», — передусім вимовила жінка.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень