Поліцейський на Рівненщині кілька років їздив на речовому доказі і хотів його продати

Тепер його судитимуть

Фото ілюстративне

Досудовим розслідуванням встановлено, що на той час начальник сектору логістики та матеріально–технічного забезпечення одного із відділів поліції ГУ НП в Рівненській області у жовтні 2018 року, маючи доступ до складських приміщень поліції,

взяв у власне користування квадроцикл Yamaha Big Bear, який був речовим доказом у кримінальному провадженні. Через 3 роки поліцейський вирішив продати транспортний засіб місцевим жителям за 900 доларів США.

Тепер йому інкримінують заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем. Досудове розслідування проводили слідчі  ТУ ДБР у Хмельницькому за оперативного супроводу Управління внутрішньої безпеки у Рівненській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Як повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури, обвинувальний акт щодо колишнього поліцейського надіслано до Сарненського районного суду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень