«Поліцейська на уроці принижувала дітей»: батьки вимагають звільнити директорку (ВІДЕО)

У Чернівцях понад сто батьків учнів гімназії №5 «Інтеграл» вимагають звільнити директорку

ФОТО: Суспільне Чернівці

Директорка запросила на виховну бесіду до дітей поліцейську, яка, за словами батьків, принижувала дітей.

6 березня у місцевих пабліках оприлюднили допис, в якому користувачі повідомляли, що під час бесіди на тему поведінки у школі представниця ювенальної поліції кричала на дітей, а також погрожувала їм.

Згодом також оприлюднили аудіозапис частини бесіди. На ньому чути, як ймовірно поліцейська кричала на одну з учениць й змушувала її присідати. Коли дівчина відмовилася через біль у ногах, жінка сказала їй після уроків зайти до кабінету з батьками.

Батьки написали заяву до поліції щодо поліцейської, а також керівниці гімназії. На думку батьків, директорка мала зупинити цю виховну бесіду. 

У міському управлінні освіти створили робочу групу, яка вивчає ситуацію в гімназії. За словами заступника начальника управління Дениса Круглецького, робоча група збирає письмові пояснення від директорки та працівників закладу. Коли цю інформацію опрацюють, зможуть робити попередні висновки.

Джерело: Суспільне Чернівці

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень