Покинуті комашки: 8 млн бджіл, яких вважали загиблими, власники не поспішають забирати з «Укрпошти»

Після гучного інциденту з начебто «загибеллю» 8 мільйонів бджіл, яких транспортували «Укрпоштою» на Закарпаття, пасічники не хочуть їх забирати.

Майже пів сотні коробок із комахами зараз знаходяться у поштовому відділенні в Іршаві, повідомляє ТСН.

У Закарпатській дирекції «Укрпошти» кажуть, що відправники вже тричі приходили у відділення пошти і бачили живих комах, однак забирати їх не збираються.

 

Мотивують це тим, що бджоли більше не зможуть виконувати своїх функцій, оскільки рій повинен мати повню сім'ю, щоб працювати. Але більша частина комах, серед яких і матки, все ж померли, тож бджоли, що залишились, це вже просто комахи.

Нещасні комахи при цьому вже кілька днів «гостюють» на пошті і залишаються у неналежних умовах. І оскільки пасічники не забирають свої посилки, в «Укрпошті» виступили з відкритою заявою:

Позаяк в особистій комунікації пасічники не реагують на прохання працівників компанії, Укрпошта публічно закликає відправників забрати бджолопакети та забезпечити належні умови утримання.

Нагадаємо, що через цю ситуацію держпідприємство поштового зв'язку навіть збиралося відмовитися від пересилання бджіл.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень