«Показують «чмобіків», а приїжджають досвідчені бійці»: білоруський десантник про росіян

Ймовірність вторгнення з Білорусі – 70% 

До Білорусі зараз прибувають російські війська. Причому на телекамеру показують «чмобіків», яких тільки призвали до армії, а насправді до Білорусі приїжджає досить багато досвідчених бійців з бойовим досвідом із технікою, озброєнням та боєприпасами.

Про це у розмові з «Главкомом» розповів колишній командир бригади білоруських десантників Валерій Сахащик.

— Мій особистий прогноз: на 30% є ймовірність, що все це робиться для того, аби напрягти Україну та відтягти частину її військ до північних кордонів.

 

А на 70% є ймовірність, що ці дії є підготовкою до чергового етапу агресії проти України з території Білорусі, – каже екскерівник десантників.

Нещодавно самопроголошений президент Олександр Лукашенко заявив про формування регіонального російсько-білоруського угруповання.

Наприкінці минулого – на початку цього року ударне угруповання для агресії в Україні створювалося під виглядом навчань. Проте нескінченно неможливо все робити під виглядом навчань. Тому самопроголошена влада Білорусі придумала легенду з розгортанням цього регіонального угруповання, нібито хтось загрожує Білорусі зараз.  

— Досить складно вірити тому, про що говорять наші офіційні особи.

 

Якщо ви пам'ятаєте, Дмитру Гордону за кілька днів до агресії Лукашенко особисто сказав, що ніколи ніхто не нападе на Україну з території Білорусі.

 

А за день до нападу, 23 лютого, міністр оборони Віктор Хренін сказав, що ніколи не буде агресії у бік України. Але що сталося потім, ми всі пам'ятаємо.

 

Тому я не надавав би великого значення тому, що вони кажуть, – нагадав Сахащик. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень