«Покажіть COVID-сертифікат» - керівники поліції та області зненацька навідалися в заклади Рівного (ФОТО)

У центрі

Правоохоронці провели рейд в закладах Рівного на дотримання правил карантину. Поліція перевіряла COVID-сертифікати у персоналу.

Рейд очолили голова Нацполіції Рівненщини Олексій Камишанський та голова ОДА Віталій Коваль. Перевірку розпочали з готелю «Мир», де адміністраторка показала сертифікат і сказала, що за свою роботу через відсутність сертифікатів відмовила у поселенні сімом людям: 

Починаємо все, як потрібно, від вимірювання температури на вході, просимо пред’являти зелений ковід-сертифікат про дві дози, ПЛР або тест на антиген. Якщо немає документа, ми на жаль відмовляємо в поселенні.  Ми просимо показати. Той, хто немає, може казати, що він десь лежить, але ми відмовляємо в поселенні.

У ресторані «Три слона» планшети поліції не змогли зчитати код на ПЛР-сертифікаті офіціанта. Тому експертиза встановить чи дійсно він робив тест. 

У кінопалаці «Україна» всі працівники мали необхідні документи, лише нарікають, що через карантин відвідуваність впала в десятки разів.

Подібні перевірки проводитимуть в області щодня, говорить голова ОДА Віталій Коваль: 

Це не разова акція, будемо постійно, кожного дня робити такі виїзди. Сьогодні життя 1618 мешканців втрачені через коронавірус. Наше головне завдання зараз – це безпека.

За словами Олексій Камишанського, з початку «червоної зони» на Рівненщині уже зафіксували понад 1,5 тисячі порушень: 

Cьогодні у нас створено 15 рейдових груп спільно із Держпродспоживслужбою. Також 60 груп з поліцейських для перевірки карантинних вимог.  З початку «червоної зони» на Рівненщині нами вже виявлено близько 1600 порушень карантинних вимог. Сьогоднішній рейд теж показав, що є сертифікати, які викликають сумніви. 

Олексій Камишанський
Олексій Камишанський

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень