Показали, як тепер виглядає хлопчик із Дубна, який мав 80% опіків тіла (ФОТО)

В Україні лікарі не вірили, що дитина виживе

Тарас з мамою зараз
Тарас з мамою зараз

Мер Рівного Олександр Третяк розповів, що трапилося з Тарасом із Дубна, що восени отримав 80% опіків тіла. В Україні хлопчику не давали шансів на життя.

Зараз дитина проходить реабілітацію і може повернутися в Україну.

Друзі, пам’ятаєте, як ми з Рівненського аеропорта відправляли спецрейсом до Бостона хлопчика Тараса, із Дубно, та збирали всім світом кошти на його порятунок? 
Між цими світлинами близько п'яти місяців...Тоді цьому чудовому хлопчику Тарасу практично не давали шансів на одужання та повноцінне життя. Але Бог знає краще і він керує людьми, які допомогли зберегти життя цієї дитини. 


На початку листопада Тарас отримав близько 80% опіків тіла. В Україні хлопцю не давали шансів на життя, але силами небайдужих людей мама з обпеченим сином спецбортом прилетіли в Shriners Childrens hospital м. Бостон США. Завдяки високій професійності лікарів і медпрацівникам було зроблено чимало складних операції по пересадці шкіри і закрито 76% всього тіла.


Зараз хлопчик проходить реабілітацію і має шанс жити щасливо та повернутися в Україну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень