Показали, як «розвідник Чернівський» вимагав $100 000 з бізнесмена-контрабандиста (ВІДЕО)

За «правильний» розгляд справ у суді та «повернення товару»

Справа розвідника Червінського давно перейшла в розряд «політичних», тож уже зараз просто не знаєш, чому вірити.

Спочатку нібито йшлося про перевищення повноважень при спробі з боку Романа Червінського провести «приголомшливу операцію, щоб виманити російського льотчика з літаком в Україну. Але вона завершилась провалом»

«На мою думку, негідник, дії якого призвели до смерті одного українського військового і поранення ще сімнадцяти, має понести заслужене покарання», – так прокоментував дії Червінського очільник СБУ Василь Малюк.

Залишки знищених українських літаків на аеродромі "Канатове"

Однак, виявилося, що Червінський фігурував ще у справі «Вагнергейту» і після арешту він та його захист перевели усі стрілки на те, що з розвідником  розправляються, бо він багато чого знає – неприємного владі – про ту ситуацію з вагнерівцями, яких здали Лукашенку.

Нині ж в мережу злили відео, на якому, як стверджується, ми бачимо Червінського в ситуації, коли він схиляє контрабандиста погодитися і заплатити 100 000 дол. за вирішення на його користь судової справи та повернення заарештованого майна.

Правда це чи ні – невідомо. Також не зазначається, коли саме було зроблено цей запис.

Однак, і в справі з ударом по аеродрому Канатове, коли ворогу вдалося знищити 2 українських бойових літаки, зруйнувати летовище, вбити командира частини та поранити 17 льотчиків і військовослужбовців, Червінський, нібито, також переслідував передовсім саме меркантильні цілі й, начебто, планував отримати $500 000 дол. преміальних за літака, обіцяючи всім кого залучав до операції ще сумарно $300 000 – від держави.

Нагадаємо:

  • В тій невдалій спецоперації йшлося про спробу з боку Червінського виманити якогось російського пілота разом із військовим літаком на територію Україну. За винагороду в мільйон доларів. Відповідні пропозиції Червінський розміщав в російських соцмережах.
  • На заклик Червінського відгукнулося ФСБ – під виглядом реального воєнного льотчика і в день, нібито, домовленого перельоту на територію України повз «відключені» з такої нагоди системи ППО, ворог завдав удару по летовищу, куди за вказівкою Червінського прибули літаки «для зустрічі» російського перебіжчика.
  • Свідок у справі – Василь Повшук – колишній колега по службі Червінського стверджує, що його теж намагалися долучити до «спецоперації», обіцяючи спочатку 50, а потім і 100 тис. доларів США. Сумарно ж «помічникам», начебто, обіцяли заплатити 300 тис. доларів США, а собі Червінський хотів взяти $500 тисяч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень