«Погрожували зброєю, побили авто»: у Нетішині острозькі копи жорстоко побили чоловіка?

Що ж насправді відбулося - тепер з'ясовують правоохоронці

Інцидент трапився напередодні у місті Нетішин, що на Хмельниччині. Про це повідомив син потерпілого на особистій сторінці у фейсбуці. За словами чоловіка, його батько їхав дорогою з Вельбівного до Нетішина. По дорозі помітив, що за ним їде авто та сигналить дальнім світлом фар.

У батька авто на польській реєстрації, на дворі ніч, і він не зупинився.

Автор допису розповідає, що 58-річний чоловік заїхав до себе на подвір'я, а після зупинки його протаранив автомобіль, з якого вибігли поліцейські. Хлопець каже, копи відразу почали бити його батька. Ба більше, застосовували спецзасоби, попри те, що він не ніс жодної загрози та не чинив опору.

Йому 58 років, але "поліцейські" на це не звернули уваги й при цьому продовжували перевищувати свої повноваження. На його прохання, прохання дочки та дружини вони не припинили свої дії, а стали погрожувати для них табельною зброєю, - пише хлопець.

За словами сина, вони викликали поліцію міста Нетішин, щоправда, коли вони приїхали, виявилося, що батька б'ють острозькі копи. Усе це відбувалося у Нетішині.

Жодного протоколу не складено, ДТП не оформлено, авто батька побите, нічого не пояснено, нащо так знущатися. Батько усю ніч провів у лікарні під крапельницею, пошкоджена ключиця, вивихнута рука, множині опіки обличчя, пошкоджено зір, досі не може зрозуміти, за що, - обурюється автор допису.

Чи справді все так, тепер з'ясовують правоохоронці. За вказаним фактом у поліції проводять службове розслідування, про це повідомила речниця управління Нацполіції у Рівненській області Марія Юстицька.

Вилучене з боді-камер та реєстраторів відео буде проаналізоване, а діям кожного учасника інциденту — надана правова оцінка, - повідомили у поліції.

На момент розслідування обоє працівників СРПП відділення поліції № 3 Рівненського районного управління поліції відповідно до наказу начальника ГУНП в Рівненській області відсторонені від виконання службових обов’язків.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень