Десятки людей у балаклавах напали та погрожували лісовій охороні на Рівненщині (ФОТО)

Імовірно це були бурштинокопачі

Про інцидент повідомили у Березнівському лісництві.

- В ніч з 10 на 11 січня 2020 року під час проведення патрулювання в місцях незаконного видобутку бурштину в лісових масивах Бобрівського лісництва ДП «Березнівський лісгосп» невідомими особами в балаклавах в кількості 15 - 20 осіб було вчинено спробу перешкоджання виконанню службових обов'язків працівникам державної лісової охорони.

 

На місці події відбулась сутичка між сторонами, невідомі особи вдалися до погроз фізичною розправою над працівниками лісгоспу, намагалися пошкодити службовий автомобіль, — повідомляють у лісництві.

Правоохоронці реєстрували цей випадок і відкрили кримінальне провадження, каже пресофіцерка Нацполіції області Марія Юстицька:

- Так, така подія була у ніч проти 11 січня під час проведення профілактичного відпрацювання щодо незаконного видобутку бурштину.

 

Невідомі особи у балаклавах, у кількості 15-20 осіб, перешкоджали діяльності лісівників.

 

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за ч.1 ст. 345 ККУ, тобто погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

 

Ми з’ясовуємо усі обставини та шукаємо учасників події.

До слова, водночас у сусідньому – Соснівському – лісництві на Березнівщині опір працівникам лісової охорони чинили невідомі, які перевозили 5 кубометрів сосни. Правоохоронці розслідують і цей факт. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень