Погоня з пострілами, або Як у Рівному п'яного водія ловили (ФОТО)

Він протаранив поліцейським машину

Напередодні близько 17 годин екіпаж патрульних отримав виклик про нетверезого водія, який грубо порушував правила дорожнього руху. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини. 

Згодом інспектори побачили автомобіль "Audi", який підпадав під опис, і рушили за ним. Увімкнувши проблискові маячки та звукові сигнали, поліцейські наказали водієві зупинитися. Однак він лише пришвидшив рух та почав втікати.

На вулиці Академіка Грушевського порушник, рухаючись на червоний сигнал світлофора, ледь не збив пішоходів.

Зважаючи на небезпеку життю та здоров’ю, поліцейський застосував табельну вогнепальну зброю, зробивши попереджувальний постріл вгору та у заднє ліве колесо автомобіля. Проте і це не зупинило зухвалого водія.

Уже на вулиці Рівненській районного центру екіпажу ГРПП вдалося заблокувати рух втікачеві службовим авто.

Попри це зловмисник намагався протаранити службовий автомобіль, виїхав на тротуар, де зіткнувся із бетонним смітником та стіною будинку. 

Правопорушником виявився 30-річний житель Костопільського району. До того ж, він перебував у стані алкогольного сп’яніння, що засвідчив «Драгер» — 1.77 проміле.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобілі отримали механічні ушкодження, ніхто із учасників події не постраждав.

Чоловіку загрожує до двох років за ґратами. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень