«Форма військового країни-агресора не тиснула?»: відомий український актор знявся у російському серіалі

Зіграв роль офіцера військово-морських сил Росії

Актор київського Театру Віталій Салій зіграв роль у російському телевізійному серіалі «Бухта Глибока», що зняв телеканал НТВ. Інформацію про прем’єру серіалу та акторський склад опубліковано на сайті телеканалу.

У детективному багатосерійному фільмі український актор зіграв роль офіцера військово-морських сил Росії, що допомагає своїм колегам із розслідуванням загадкової смерті їхнього друга.

Українські користувачі у соціальних мережах вже відреагували на новину про чергового українського актора, що зазіхнув на російські гроші. До того ж Салій не просто погодився на зйомки у російському серіалі, а ще й зіграв роль офіцера армії країни, що восьмий рік здійснює військову агресію на території України.

Засудила вчинок Віталія Салія українська письменниця, педагогиня, громадська діячка Лариса Ніцой.

Ну що, Віталька Салій, український акторе, погончики мокшанські не тиснуть? Хоч нормально платять? Не продешевив?, – звернулася вона до актора на власній Facebook-сторінці.

У коментарях до її допису люди також почали висловлювати обурення, вказуючи на неприпустимість такої поведінки українського актора.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень