Погляньте - крутий електромобіль презентував Hyundai (5 ФОТО)

Електрокросовер IONIQ 5

Корейський автогігант Hyundai представив першу модель свого електромобільного бренду IONIQ. Появу в Україні обіцяють вже за декілька місяців.

Покупці можуть вибрати один з 2-х варіантів акумуляторних батарей - на 58 кВт*год або 72,6 кВт*год, а також дві схеми розташування електродвигунів: тільки на задній або на обох осях.

Автомобіль має подовжену колісну базу (3000 мм), інноваційний дизайн інтер'єру з екологічно чистих матеріалів, швидку зарядку, а також розширені функції допомоги водієві.

Авто набирає перші 100 км/год - за 5,2 секунди і розганяється до 185 км/год.

На жаль, запас ходу інших модифікацій IONIQ 5 Hyundai не розкриває. І це – єдине, що нас розчарувало.

Тема «Житловий простір» проходить по всьому інтер'єру - рухому центральну консоль можна відсунути назад на 140 мм. Підлога пласка, що забезпечує більшу свободу пересування всередині автомобіля.

IONIQ 5 також оснащений передніми сидіннями з електронним регулюванням. Hyundai зменшив товщину передніх сидінь на 30 відсотків, звільнивши більше місця для тих, хто сидить у другому ряду.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень