Погіршення здоров’я: очільник ДАБІ Рівненщини Мічуда хоче вийти з СІЗО (ФОТО)

Захист клопотав про домашній арешт

Фото прес-служби апеляційного суду

Незважаючи на тяжкість кримінальних правопорушень, у вчиненні яких підозрюють 50-річного начальника управління ДАБІ у Рівненській області, він та його захисник вважають ухвалу місцевого суду від 24 липня незаконною та необґрунтованою, а достатнім запобіжним заходом — домашній арешт у певний період доби, повідомляє прес-служба апеляційного суду.

Адвокат Ігоря Мічуди

Підставою для цього вказали погіршення здоров’я Ігоря М. та неможливість в умовах СІЗО отримувати належну медичну допомогу. Клопотання про це подав підозрюваний у ході судового розгляду.

 

Прокурор просив ухвалу місцевого суду залишити без змін, апеляційну скаргу захисника відхилити, оскільки ризики, які він може реалізувати, перебуваючи на свободі, не зникли, а терміни досудового розслідування закінчуються 25 вересня 2019 року.

Фото прес-служби апеляційного суду

Рівненський апеляційний суд у складі колегії судової палати, заслухавши пояснення захисника та підозрюваного, доводи прокурора, ухвалу слідчого судді про продовження на 60 діб запобіжного заходу - тримання під вартою - залишив без змін, апеляційну скаргу захисника — без задоволення.   

Фото прес-служби апеляційного суду

Як зауважує прес-служба апеляційного суду, органи досудового розслідування підозрюють чиновника у вчиненні корупційного злочину, а також у застосуванні насильства до працівників правоохоронного органу:

Ігоря М. підозрюють у тому, що працюючи на посаді начальника Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області, за попередньою змовою зі своїм сином Андрієм, з березня 2019 року вимагав та одержав неправомірну вигоду на загальну суму 400 000 грн.

Крім того, під час проведення обшуку у квартирі у Рівному, Ігор М., використовуючи предмет, зовні схожий на пістолет, чинив опір та погрожував працівникам правоохоронного органу, в такий спосіб перешкоджаючи проводити гласні розшукові слідчі дії.

Нагадаємо, поліція оприлюднила фрагменти розмов про дачу хабара керівнику ДАБІ Рівненщини 

За матеріалами прес-служби Рівненського апеляційного суду

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4                                  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень