Подумала, що встигне «проскочити»: у Рівному літня водійка спричинила ДТП із неповнолітнім (ФОТО)

Хлопець опинився у лікарі з множинними травмами. Крім того, через цю аварію місто на кілька годин лишилося без частини тролейбусів

Неповнолітній мотоцикліст постраждав у ДТП, яка призвела до кількагодинної зупинки руху тролейбусів у Рівному. Аварія за участі легковика та двоколісного сталася сьогодні о 8:15 на вул. Відінській.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що винуватицею аварії стала літня водійка, яка подумала, що хлопець встигне проскочити, говорить пресофіцерка облуправління Нацполіції Юлія Мозоль:

– Поліцейські Рівненського районного управліня поліції на місці події встановили, що 70-річна водійка Mitsubishi Grandis, виїжджаючи із прибудинкової території, не надала переваги у русі та допустила зіткнення із мотоциклом Honda під керуванням 17-річного рівнянина.

 

Внаслідок ДТП мотоцикліста із політравмою госпіталізували.

За результатами огляду на алкотестері водійка була тверезою. Однак в обох водіїв ще відберуть зразки крові.

За фактом порушення ПДР у поліції вже відкрили кримінальне провадження.

До слова, через цю аварію близько 3-х годин містом не курсували 4 тролейбуси, а іще один – вимушено змінив маршрут. Відомо, що електротранспорт відновив нормальний рух лише о пів на першу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень