Подружжю рівнян на трасі біля Львова погрожували зброєю (ФОТО)

Чоловік настільки поспішав, що погрожував пістолетом

Звичайна ситуація на дорозі ледь не переросла у збройний конфлікт. Патрульних Львівщини напередодні викликали до села Великосілки через конфлікт двох водіїв.

Водій автомобіля Audi A6, 45-річний мешканець Закарпаття, погрожував зброєю та фізичною розправою іншому водієві та його пасажирці, мешканцям Рівненщини.

Заявниця повідомила, що у них виник конфлікт на дорозі з водієм автомобіля Audi A6. Останній погрожував їм предметом схожим на пістолет, - кажуть у поліції.

Водночас Zaxid.net уточнює, що водії конфліктували через обгін.

Заявники  лівою смугою обганяли потік фур у правій смузі, а водій на Audi їхав за ними, блимав, щоби вони пропустили його. Потім вони зрівнялися і водій Audi вимахував зброєю.

За 10 кілометрів у напрямку Львова водія Audi А6 поліція наздогнала. У чоловіка й справді виявили зброю, схожу на пістолет Макарова. Звідки вона у нього, останній пояснити не зміг. Далі з підозрюваним працювала слідчо-оперативна група. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень