Подружжя померло з різницею у декілька днів: у Запоріжжі 3-річні близнючки залишилися сиротами

Батьків дівчаток забрали тяжкі хвороби

На фото подружжя Івана та Анастасії
На фото подружжя Івана та Анастасії

Чоловік та дружина померли з різницею в кілька днів у Запоріжжі.

Тепер дві 3-річні дівчатка-близнючки залишилися сиротами, в однієї з них – інвалідність через синдром Веста. Нині родичі вирішують, хто візьме дітей під опіку.

На фото Іван з двома доньками
На фото Іван з двома доньками

Подруга сім'ї Антоніна Лебідь на сторінці в Facebook повідомила, що батько дівчаток Іван Серпокрил майже два роки боровся з онкологічним захворюванням. Та чоловіку не стало сил побороти страшну недугу  і на початку цього тижня він помер.

А через кілька днів не стало і його дружини – Анастасії Серпокрил. Причиною смерті стали ускладнення після коронавірусу.

Померла моя однокласниця, чиясь колега, подруга і просто хороша людина Настюшка Серпокрил, але біда не приходить одна. У неділю помер і її чоловік Вано Серпокрилов. Сиротами залишилися двоє сестричок-близнят.

 

Їм ще немає і 3-х років, і Катюша має інвалідність, важкий синдром Веста, і зараз теж хворіє на ковід. Обидві дівчинки зараз знаходяться в лікарні, а Катюша у тяжкому стані, – розповіла Антоніна Лебідь.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень