Подивіться, як знято! Шикарне інтерв’ю Сергія Мерчука – вихідця з полку «АЗОВ» (ВІДЕО)

Начальник Патрульної поліції Рівненщини про «Доблесть», «Війну» і «Мій Марік»

Мерчук -- ліворуч, праворуч -- Слобода, який зіграв велику роль у цьому інтер'вю

Ми вже впевнено називаємо Сергія Мерчука «нашим», хоча сам він родом із Волині. Тобто з Волинської області. І вже стільки років у Рівному, що,  здавалося, ми вже мали б знати про нього все.

Але не все. Виявляється – не все.

Сергій Мерчук у 2014-2015 був бунчужним 35 сотні Самооборони Майдану «Волинська січ». Пізніше – заступником командира третього взводу батальйону «Азов» (псевдо «Звіробій»), працював патрульним поліцейським у Луцьку та Києві.

В інтерв’ю, яке подається нижче, ніхто не ставить питань. Інтерв’юер Марія Доманська лишається за кадром, у кадрі ж переважно лише він – Сергій Мерчук, крім нього інших людей нема, але є одразу всього дуже багато і в першу чергу – емоції, енергії, руху.

Це явно заслуга оператора та відеографа на ім’я Олександр Слобода.  Завдяки такій зйомці та монтажу, зі слів Мерчука витягнуто – основне, відео дивиться динамічно, швидко і пролітає на ура.

Тим паче, що й наш Мерчук розказує речі несподівані.

Про «Доблесть, якої в бою не буває, але буває – після бою», про «Мій Марік» і «Мій «АЗОВ»», в якому він знає особисто більшість тих хлопців, яких ми бачили на на екранах, і тих, яких нині вже немає в живих.

 

Які були вбиті, чи пропали безвісти, чи загинули буквально вчора ... в Оленівці.

Натисніть плей для перегляду

Цю розмову записували ще до звірячого вбивства рашистами військовополонених «АЗОВЦІВ», але вам варто його подивитися...

ДОВІДКОВО:

  • Сергій Мерчук, капітан, начальник Патрульної поліції у Рівненській області
  • 31 рік, родом з Волині.
  • Закінчив ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Вищу освіту здобув у Чернігові, за фахом – юрист. Зі студентських років очолював осередок молодіжної організації «Національний Альянс». Комендант таборів для дітей-сиріт фонду «Нове Покоління» та проєкту «HelpUsHelpTheChildren».
  • Активний учасник Революції Гідності, бунчужний 35 сотні Самооборони Майдану «Волинська січ».
  • Із початком війни у 2014 році пішов добровольцем у полк спеціального призначення «Азов».
  • У 2015 році став патрульним поліцейським, працював у Луцьку, Києві, а зараз – начальник Управління патрульної поліції у Рівненської області.

ПРО ПРОЄКТ

  • Проєкт «Маленькі кроки до великої перемоги» Волинської Фундації втілюється у рамках проєкту Громадськість за демократизацію за сприяння Європейського Союзу, який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.
  • Наші партнери: Громадське. Волинь, Район.Луцьк, Сила правди, t1.ua - Твій портал, Insider Media - новини Луцька та Волині, Волинська служба новин, 12 канал.
  • Дякуємо за локацію Культурно-мистецькому центру «Красне».
  • Зйомка та монтаж: Олександр Слобода
  • Інтерв'юер: Марія Доманська

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень