Податківці зупинили виробництво підробного палива

Під час обшуків вилучено обладнання, пальне та документи, що свідчать про реалізацію пального

Податківці встановили факт незаконного виготовлення підакцизних товарів шляхом змішування різних хімічних компонентів (присадок, фракцій) із заводським бензином на території нафтобаз. Прикметно, що незаконно виготовлене паливо під виглядом імпортованого продавали водіям через відому мережу заправок.

Під час обшуку, на території нафтобаз виявлено та вилучено понад 7 тис. тонн паливно-мастильних матеріалів різних марок та хімічні компоненти орієнтовною вартістю у майже 120 млн гривень, а також обладнання, яким змішували хімічні компоненти та здійснювали виготовлення пального. Крім того, знайшли податківці і фінансово-господарські документи, записи про діяльність низки суб‘єктів господарювання, задіяних в процесі незаконного виробництва, їх печатки.

За матеріалами ГУ ДФС у Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень