Почувається чудово: Буданов розповів про російського пілота, який перегнав в Україну Мі-8

Що стало причиною такої співпраці з ГУР – невідомо

На фото Кирило Буданов
На фото Кирило Буданов

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, що російський пілот, який пішов на співпрацю з ГУР і напередодні перегнав в Україну вертоліт Мі-8, почувається добре й схиляється до того, щоб залишитись в Україні.

Змогли знайти правильний підхід до людини, змогли створити умови, щоб вивезти непомітно всю сім'ю, і врешті створити такі умови, щоб він зміг перегнати це повітряне судно з екіпажем, який не знав, що відбувається. Коли вони зрозуміли, де вони сіли, вони спробували втекти. На жаль, вони були знищені, хотілося б (взяти) живими, але маємо, що маємо...

 

А пілот наш чудово почувається, все в нього добре. У нього є два варіанти, але він схиляється до того, щоб бути в Україні, – повідомив Кирило Буданов.

Очільник ГУР не розповів, що стало мотивом для російського пілота, щоб піти на співпрацю з українською розвідкою:

Це все зайве. Є факт. Он вертоліт. Його покажуть. Він існує, його можна помацати. Він справжній. Он пілот, його теж можна помацати, він теж справжній.

Нині вертоліт Мі-8 перебуває у Києві.

Джерело: Українська правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень