«Почула вибухи і зрозуміла, що сина вже немає»: Історія нацгвардійця, якого вбили росіяни неподалік Рівного

Двома ракетами ворог вдарив по рівненській телевежі

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли про рівнянина Андрія Бахтіна, який добровільно вступив до Нацгвардії, аби якнайшвидше перемогти ворога, і якому не судилося дочекатися Перемоги.  У березні він загинув за 15 км від рідного міста.  

Після початку повномасштабної війни Андрій Бахтін пішов у військкомат. Йому тричі відмовили, тож він добровольцем потрапив до Національної гвардії України і почав нести службу на одному з режимних об’єктів за 15 кілометрів від Рівного.

Побратим та командир Андрія пригадав:

Він був на позитиві, у всіх горіли очі, спали по декілька годин, бо був адреналін. Хотіли якнайшвидше перемогти ворога та повернутися додому.

14 березня 2022 року у Рівному почалося з тривоги – повідомлялось, що можлива ракетна небезпека.

Зранку я почула вибухи і зрозуміла, що сина вже немає. Серце мені моє підказало це, – зі сльозами на очах розповіла мама загиблого Ірина Сергіївна.

Армія рф атакувала рівненську телевежу двома ракетами на 18 день повномасштабної війни, одна з них влучила та зруйнувала приміщення, де перебували військовослужбовці. У той день від ворожого обстрілу загинув 21 нацгвардієць, серед них і Андрій Бахтін

До повномасштабного вторгнення Андрій полюбляв проводити час із донькою Софійкою. Разом вони підкорили Говерлу, їздили на риболовлю та навіть в робочих поїздках чоловіка були разом. Тепер дівчинка малює для тата листівочки та приносить на кладовище, де і проводить час з ним.

Ми часто ходимо до Андрія, розповідаємо як живемо тут і дуже сумуємо за ним. До війни він сам побудував будинок, тому тепер ми живемо там, де все нагадує про золоті руки мого сина, – поділилася пані Ірина.

Цьогоріч Софійка Бахтіна пішла у 1 клас – за парту її відвели побратими Андрія з Національної гвардії України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень