Поблизу Рівного – на місці, де загинув третьокласник, – вимагають встановити світлофор (ФОТО)

Якомога швидше, аби таких жахіть більше не було. Щодня діти переходять трасу (!) щонайменше двічі

Школа, а поряд - траса... І вся надія - на "зебру" та свідомих водіїв

Після кричущого випадку у Клевані, де буквально вчора, 3 грудня, на нерегульованому пішохідному переході біля школи на смерть збили хлопчика, громада вимагає поставити на тому місці світлофор.

Люди сподіваються, що принаймні так вдасться вберегти дітей, які щонайменше двічі на день вимушені переходити трасу по «зебрі».

Один із учасників місцевої фейсбук-спільноти «Клеванська громада ІНФО» Віталій Симонович запропонував усім небайдужим написати спеціальну заяву, яка б привернула увагу до необхідності якнайшвидшого розв'язання проблеми:

ШАНОВНІ БАТЬКИ!!!

 

Прошу усіх небайдужих - батьків наших учнів Клеванського ліцею №1, вчителів та жителів навколишніх населених пунктів, написати заяву у селищну раду у Клевані другому про встановлення кнопкового пішоходного світлофора біля Клеванського ліцею №1, щоб на майбутнє запобігти трагічним обставинам.

 

Чим більше буде звернень та заяв - тим краще.

Хто має можливість - поширте по групах!!!!

До свого посту у соцмережі чоловік додав приблизний зразок заяви:

Приблизний вигляд заяви. Фото Віталія Симоновича

Відреагував на трагедію і новообраний депутат Рівненської облради Сергій Кокорський. У цій же групі він пише, що вже направив депутатське звернення до начальників обласних служби автодоріг та патрульної поліції.

У зв’язку з трагічною подією, що трапилася у нашій громаді, звернувся з депутатськими зверненнями до начальника служби автомобільних доріг у Рівненській області та начальника патрульної поліції Рівненської області.

 

 розуміння ситуації, обговорилася можливість встановлення світлофора. З понеділка випрацюємо механізм та шляхи реалізації, - йдеться у допписі.

Депутатське звернення щодо необхідності підвищення безпеки дорожнього руху поблизу навчального закладу в Клевані Рівненського району

Нагадаємо, що загиблій дитині було всього 8 років. На пішохідному переході його збив 65-річний житель Волині, який каже, що просто не помітив дитину. Сьогодні йому обирали запобіжний захід.

Ще раз висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким дитини...

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень