Півтисячі демобілізованих Рівненщини мають отримати путівки на оздоровлення

Із такими результатами завершився місячник «Дні здоров’я для учасників АТО»

На сьогодні в області нараховується 3373 демобілізованих військовослужбовців. Із запрошених на профілактичні медичні огляди було оглянуто 2139 (63,4%) учасників АТО.

У  «Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни» проліковано 73 учасники АТО. За результатами диспансеризації оформлено 514 довідок для одержання путівок на санаторно-курортне лікування, що становить 24 % від кількості осіб, які пройшли медичний огляд.

Найбільша кількість їх припала на Сарненський, Острозький, Костопільський райони та місто Рівне. 

За повідомленням Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни Андрія Бурачика, упродовж червня в лікувально-профілактичних закладах у співпраці із відділами соціального захисту населення було проведено низку заходів, спрямованих на діагностику та лікування учасників антитерористичної операції у рамках місячника «Дні здоров’я для учасників АТО».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень