Півтори тисячі лікарів на Рівненщині - на фінальному етапі

Завершуються їхні навчання з підвищення кваліфікації

На Рівненщині Світовий банк розпочав фінальний етап навчань лікарів області.

В межах проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» передбачається проведення тренінгів спрямованих на підвищення кваліфікації сімейних лікарів та районних лікарів-кардіологів.

Розпочався четвертий, фінальний, етап таких навчань.

Лікарі можуть поглибити свої знання щодо лікування та профілактики найбільш поширених хвороб систем кровообігу: ішемічної хвороби серця, стенокардії, гострого коронарного синдрому, артеріальної гіпертензії та інших.

За словами керівника групи консультаційної підтримки проекту Сергія Рибачка під час реалізації субпроекту передбачалося провести навчання майже півтори тисячі сімейних лікарів та лікарів-кардіологів з усіх куточків Рівненської області.

В цілому в рамках проекту передбачається проведення 55 дводенних тренінгів під час яких заплановано підвищити кваліфікацію сімейних лікарів, лікарів-кардіологів та терапевтів, лікарів приймальних відділень та бригад екстреної медичної допомоги. На разі за два попередніх роки реалізації проекту ми провели 49 тренінгів, участь в яких взяли 1016 лікарів нашої області. Тож зараз розпочали четвертий, останній етап, в межах якого пройде ще 6 таких тренінгів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень