Півтора року вимагала зайнятися сексом: засудили львів'янку, яка домагалася знайомого

Суд ухвалив рішення щодо жінки, яка вимагала сексу від знайомого 

У Львові Франківський районний суд ухвалив рішення щодо Марти Л. Жінку визнали винною у дрібному хуліганстві. А все тому, що вона буквально тероризує свого знайомого, вимагаючи зайнятися сексом із нею.

Згідно з постановою суду, яку винесли у жовтні 2023 року, на жінку очікує 60 годин громадських робіт. Таким є її покарання за те, що практично не давала проходу своєму знайомому.

У постанові суду вказано, що жінка наприкінці вересня навідалася до бізнес-центру, де працює її знайомий. У чоловіка вона вимагала, щоб він зайнявся з нею сексом.

Потерпілий викликав поліцію. Він розповів, що у 27-річної жінки можуть бути психічні розлади. До відповідного припущення він дійшов, адже вона ось уже півтора року від нього вимагає інтиму.

За словами чоловіка, жінка щоденно телефонує йому з різних номерів. Близько по 40 разів на день. Крім того, переслідує його. Він додав, що відповідна поведінка Марти Л. стала проблемою для його сім'ї, адже сам він одружений.

Справу щодо Марти Л. розглядала суддя Світлана Мартьянова. Вона дослідила матеріали справи та визнала, що 27-річна львів'янка винна у дрібному хуліганстві. Тож її засудили до 60 годин громадських робіт.

Поліція щодо жінки склала протокол про вчинення адміністративного правопорушення. Мовиться про дрібне хуліганство. Що стосується засідання суду, то на нього жінка не прийшла.

Щодо Марти Л. у 2022 році вже порушували кримінальну справу. Причиною було те, що вона поцупила облачення священника.

Правда, за крадіжку її тоді не покарали, бо їй вдалося примиритися з потерпілим.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень