Пів сотні шкіл Рівненщини мають повільний Інтернет

Його мають пришвидшити за наказом голови Рівненської ОДА Віталія Коваля

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль доручив керівникам районів покращити якість Інтернету в закладах освіти.

Мережею покриті 100% освітніх закладів області, але швидкість мережі задовільна не скрізь, повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

На сьогодні серед 587 навчальних закладів області не відповідають вимогам 65. Тому доручаю керівникам відповідних районів до 1 вересня забезпечити необхідну швидкість Інтернету. Домовляйтеся із провайдерами та залучайте до цього процесу ОТГ, - зазначив очільник краю.

Рекомендована урядом швидкість мережі: для опорних шкіл  та закладів І-ІІІ ступенів – 100 мегабіт на секунду; для решти – 30 Мбіт/с.

В.о. начальника управління освіти і науки ОДА Олександр Набочук розповів про пілотний проєкт у Бугринській ОТГ, де для проведення Інтернету залучаються кошти громади.

Також під час наради звернули увагу на придбання шкільних автобусів, обладнання харчоблоків і ремонт санвузлів у закладах. Зараз триває активна підготовка до нового навчального року, тому у разі позитивної епідеміологічної ситуації 1 вересня діти мають піти на навчання у відремонтовані та належно обладнані навчальні заклади.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень