Півселища на Рівненщині - вже тиждень без води

Через аварію на водопроводі

Через відсутність централізованого водопостачання потерпає селище Степань у Сарненському районі. Поскаржився на це мешканець Степаня, депутат Сарненської районної ради Богдан Лазарчук:

Ще перед Різдвом, 6 грудня у нас зникла вода у водопроводі. Прорвало водопровідну башту. Постачає централізовано воду селищу Степань монополіст - санаторій "Горинь". Але ніхто на аварію у свята не зреагував. Лише 9 грудня взялися за ремонт. А за цей час через сильні різдвяні морози вода у башті замерзла і не поступала у водопровід. Тепер, коли мороз зменшився, біля центрального дитсадка селища прорвало водопровід і на вулиці устворився фонтан. Без води залишилися школа, дитсадок, два чотириповерхових будинки, лікарня, будинок престарілих і кілька індивідуальних будинків. Головний лікар санаторію "Горинь" ніби щось робить власними силами. Але нині досі півселища без води.

За словами Богдана Лазарчука, селищний голова Степаня не взяв під контроль цю проблему. Про неї не поінформували районну владу. Тож мешканці селища ризикують, мінімум, до понеділка залишатися без води. 

А з понеділка, обіцяють, знову вдарять морози. І води не буде зовсім, бо порве водопроводи.

Депутат просить владу області звернути увагу на проблему  і допомогти мешканцям селища.    

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень