Після похорону сина Корбан прокоментував його загибель

Лева поховали сьогодні

Геннадій Корбан написав на своєму Facebook:

Найбільший виклик в житті - це безглуздість зла, яке в ньому відбувається. Кожен з нас призначений для вічності. І кожен відчуває це до того моменту, поки ми не усвідомимо, що в цьому світі немає вічності. Є лише випадковість, яка то поєднує, то роз’єднує людей, відриваючи їх одне від одного. Без можливості іноді сказати кілька важливих слів, зробити кілька важливих справ чи просто побути разом, пожити одним життям, бути щасливими разом.

Тим, хто залишився, не стає легше від розуміння того, що той, хто пішов, насправді – у справжньому світі, де немає часу, немає невизначеного завтра, немає жодної потреби ні у чому. Залишається лише безмежна краса, любов і свобода.

Дякую всім за слова підтримки

За спробу розділити тягар втрати

За співучасть і за розуміння, що життя триває.

Заради тих, хто залишився

Заради дітей

Заради майбутнього

Співчуття Геннадію Корбану з приводу трагічної загибелі його 16-річного сина Лева висловили чимало людей, серед них і відомі – Юрій Луценко, Юрій Бутусов, Андрій Лозовий, Соня Кошкіна, Яніна Соколова, Дмитро Ярош, Зорян Шкіряк та інші.

Нагадаємо, 5 січня внаслідок ДТП поблизу Дніпра загинув 16-річний син бізнесмена Геннадія Корбана Лев. Він поїхав кататися з дівчиною на баггі. Згодом поліція знайшла автомобіль з тілами загиблих підлітків на дні неглибокої річки.

Імовірно, хлопець мав заїхати на міст, але не впорався з керуванням. Підлітки були пристебнуті, тому, можливо, не змогли вибратися. Рятувальникам у місці трагедії води було по шию.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень