Після ДТП жінку витягали з машини рятувальники на Рівненщині (ФОТО)

Аварія сталася на Костопільщині

ДТП сталася напередодні ввечері на Костопільщині. О 22-ій годині рятувальникам повідомили, що на трасі поблизу села Мала Любаша зіткнулися автомобілі.

На місці події надзвичайники виявили, що не розминулися вантажний автомобіль марки DAF та легкового автомобіля марки SEAT Leon.

В легковику затисло водійку. Надзвичайники за допомогою спецобладнання деблокували потерілу з автомобіля та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Внаслідок ДТП водійка SEAT León 1964 року народження та пасажирка 1990 року народження отримали травми. Їх госпіталізували до Костопільської центральної районної лікарні.

Наразі їх стан оцінюють лікарі. Водій автомобіля DAF травм не отримав. Наразі усі обставини автопригоди встановлюють працівники поліції.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень