Після «прильоту» у Звягелі в Рівному зробили заміри повітря

Результати дослідження

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Вчорашня атака «шахедів» на обʼєкт інфраструктури у Звягелі, що на Житомирщині, не вплинула на якість повітря у Рівному.

Про це Радіо Трек повідомила завідувачка сектору спостереження забруднення повітря Рівненського гідрометцентру Ірина Глущук.

За її словами, високого рівня забруднення атмосферного повітря не спостерігається. Все як зазвичай, чогось незвичайного, зокрема у Рівному, не зафіксовано. Нагадаємо, що заміри повітря у Рівному проводять щодня.

Заступник начальника Держекоінспекції Поліського регіону Сергій Малярчук розповів, що під пожежі, яка виникла внаслідок «прильоту» в атмосферу було викинуто значну кількість забруднювальних речовин.

Це продукти горіння, азоту оксиди, вуглецю оксиди, той самий канцерогенний бензопірен. Там була значна кількість сажі, – розповів Сергій Малярчук «Суспільному».

Ймовірно, саме завдяки вдалому напрямку вітру шкідливі речовини на Рівненщину не потрапили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень