Після чергової дискваліфікації, на Росії тепер хочуть своє «Євробачення» (ФОТО/ВІДЕО)

Що відомо

Росія вже третій рік поспіль не братиме участі в наймасштабнішому музичному конкурсі Євробачення. Країну-агресора дискваліфікували після повномасштабного вторгнення в Україну.

Тож пропагандисти, пише УНІАН, знайшли спосіб, як влаштувати «Євробачення» на території своєї країни. Вони пропонують створити аналог конкурсу, який буде називатися «Інтербачення».

«Ми пропонуємо в наступному році провести і проводити щорічно відкритий музичний, точніше пісенний конкурс під робочою назвою «Інтербачення».

 

У цьому конкурсі не буде ніяких політичних обмежень, впливів.

 

Це вільна трибуна, де всі країни можуть представляти зразки своєї популярної музики», - говорить генеральний директор одного з пропагандистських каналів Костянтин Ернст.

Костянтин Ернст

Так, «Перший канал» пропонує музикантам з усіх країн надсилати свої заявки на участь у конкурсі. А судити їх будуть самі росіяни, тому що, за словами Ернста, саме вони нібито можуть неупереджено виставляти бали.

До слова, артисти з РФ неоднозначно відреагували на таку пропозицію.

Деякі з них написали, що більше не хочуть брати участь в подібних конкурсах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень