Через одне «але»: пішохідний перехід на радіозаводі у Рівному таки буде?

Міський голова розглянув петицію, але чіткої відповіді не надав

У Рівному проведуть опитування з приводу облаштування наземного пішохідного переходу на радіозаводі.

Йдеться про перехрестя вулиць Данила Галицького, Степана Бандери та Степана Дем’янчука.

Рівняни просили про це міську раду у відповідній петиції. Своє прохання

автори звернення підкріпили дослідженнями урбаністів, які вважають підземку розташовану на цьому перехресті непридатною для користування усіма категоріями населення.

Міський голова розглянув петицію, втім для ухвалення остаточного рішення вирішив залучити соціологів із МЕГУ, говорить Володимир Хомко:

- 300 чоловік, підписів під петицією, автори набрали і я цю петицію розглянув. Ідея має право на життя, але, щоб прийняти правильне рішення ми зробимо дуже просто. Опитаємо мешканців, які живуть на тій вулиці й підлітків, які вчаться у місцевому університеті. Якщо вони «за», то ми зробимо наземний перехід. Але, якщо вони навіть цього захочуть, то питання ще має розглянути спеціальна комісія за участю працівників патрульної поліції та проектантів, які мають розказати як правильно це зробити.

Міський голова погодився з тим, що тамтешня підземка у поганому стані й пообіцяв знайти кошти на її ремонт. Навіть, якщо після вищезгаданого опитування доведеться облаштовувати на радіозаводі наземний перехід зі світлофорами. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень