Пішла до сина і не повернулась: у Рівному біля ПДМу знайшли мертву жінку (ВІДЕО)

Чоловік загиблої підозрює, що її вбили

Загадкову смерть жінки розслідують правоохоронці у Рівному. Мертву 64-річну пенсіонерку знайшли у занедбаному міському парку біля Палацу дітей та молоді.

26 вересня Євгенія Шахрайчук пішла за продуктами. Після того відвідувала у лікарні сина і звідти не повернулась. Рідні зателефонували у кафе, де вона підпрацьовувала, жінки ніде не було:

Я подзвонив у поліцію, описав, у чому була одягнена. Вони все це прийняли 27-го вересня вранці. Через дві години приїхав патруль і сказав, що ми вашу жінку знайшли мертвою на ПДМі.

Жіноче тіло на колишньому глядацькому секторі помітив 19-річний рівнянин. Поруч була сумка з харчами та гаманець, у ньому банківські картки та 23 гривні. А ось телефону не було, його потім знайшов випадковий перехожий та віддав рідним.

До будинку Євгенія не дійшла якихось пів кілометра. Звернула у занедбаний сквер, неподалік міського палацу молоді, аби відпочити, переконаний чоловік. Присіла на парапет.

З нього жінка і впала, пролетівши до низу майже 5-метрів.

Рідні не вірять, що жінка впала сама. Сумніви викликають передусім підозрілий слід на обличчі:

Такий синяк на носі, чому на нього ніхто не звертає увагу. На мою думку, це був удар між очі, - припускає чоловік загиблої.

Причиною штовханини могло стати банальне зауваження перехожим, каже пан Микола, бо дружина мала таку вдачу. За іншою версією, Євгенію могли вбити через гроші.

Мало бути 760 доларів. Ми їх вдома не знаходимо. Могли бути з нею, бо вона йшла на ринок, можливо перевела в гривні.

Жодної інформації про зникнення чималої суми у поліції не має, як і підстав вважати, що жінка загинула від рук невідомого зловмисника.

Слідчі встановлюють всі обставини. Основна версія - це нещасний випадок, оскільки речі не зникли, а на тілі відсутні тілесні ушкодження, - каже речниця ГУНП Рівненщини Юлія Мозоль.

Щоб з'ясувати, чи може хто бути причетним до падіння Євгенії, слідчі призначили судово-медичну експертизу. Вона буде тривати 2 місяці.

Джерело: НТН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень