Проект, за яким стоять Пінчук з дружиною, готовий надати комусь ґрант у м. Рівне чи на Рівненщині

Загалом на Сім областей планується Три ґранти

Редакція отримала листа від проекту Veteran Hub, за яким стоїть Фонд Віктора та Олени Пінчуків. Просять про інформаційну підтримку проєкту , щоби знайти партнерів у Рівненській області.

Щоправда, поталанить лише тому, хто виграє ґрант. Цікаво, що таких ґрантів планується видати чомусь тільки три – на сім областей України.

Як сказано:

Партнери надають приміщення, а Veteran Hub меблює його, навчає персонал і гарантує оплату праці координаторів просторів.

 

Заплановано відкрити три простори Плюс Плюс ++ у Рівненській, Львівській, Тернопільській, Волинській, Хмельницькій, Чернівецькій чи Івано-Франківській областях. Конкурс триває до 24 червня включно.

Будемо сподіватися, що таких хабів буде все ж таки не Три, а хоча би Тридцять Три. Тим часом подаємо нижче сам текст оголошення:

Veteran Hub оголошує грант для партнерів на відкриття просторів «Плюс Плюс ++» 

6 червня 2022 року Veteran Hub оголосив про старт проєкту «Плюс Плюс ++» для охочих відкрити простір для близьких захисників та захисниць. Конкурс поширюється на умовно безпечні області України.

Організація запрошує відкрити простори-партнери «Плюс Плюс ++» у Хмельницькій, Чернівецькій, Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Всього буде відкрито 3 нові партнерські простори. 

Мета партнерства — допомогти малим ініціативам, що бажають підтримати родини захисників і захисниць та мають своє приміщення, створити простір для розуміння й спілкування. Також це точка, з якої ветерани повертатимуться до своїх громад.

Для створення простору «Плюс Плюс ++» партнер надає приміщення близько 30 метрів квадратних. Veteran Hub меблює це приміщення, забезпечує для ветеранів доступ до інтернету та навчає роботи з клієнтами. Вести операційну діяльність й наповнювати простір подіями буде партнер.

У відборі можуть брати участь юридичні особи будь-яких організацій: ветеранські та громадські, неурядові, некомерційні підрозділи підприємств, які будуть працювати у сфері ветеранських справ. 

Для участі потрібно заповнити анкету, скласти мотиваційний лист і подати повний аплікаційний пакет до 24 червня включно на електронну пошту: events@veteranhub.com.ua 

Якщо ви знаєте Veteran Hub і хочете відкрити його у своєму місті чи ОТГ, але не маєте коштів або досвіду втілення комплексних проєктів, організація надасть необхідну підтримку. Участь у проєкті — це перший крок до повоєнної відбудови та суспільного порозуміння.

Докладніше про строки та умови програми читайте на сайті.

Також додаткові деталі можна знайти ТУТ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень