Підтримка керівника – Дівам, зміна сімейного статусу – Скорпіонам: гороскоп на 26 березня

Також цього дня можливі суперечки

ОВНИ

Не відволікайтеся від основного завдання й усе буде добре, адже згаяний зараз час буде важко надолужити в майбутньому. 

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви зможете позбутися деяких проблем, адже ви з легкістю зможете розібратися в найбільш заплутаних ситуаціях. Самопочуття також покращиться.

БЛИЗНЯТА

Напружена атмосфера на роботі може негативно вплинути на вашу психіку. Не рекомендується вступати у суперечки й доводити свою думку – успіх буде залежати від вашої стриманості та обачності.

РАКИ

Вдалий день для ділової та творчої активності. Починається період оновлення. В особистому житті також чекайте змін на краще.

ЛЕВИ

День сприятливий для поліпшення матеріального становища. Комерційні справи складуться вдало, якщо ви будете зібраними та зумієте концентруватися на головному. 

ДІВИ

Зараз вам доведеться витрачати час та гроші на проблеми, на які ви довгий час закривали очі. Також можливі з'ясування стосунків з колегами, але керівництво стане на ваш бік.

ТЕРЕЗИ

Прораховуйте далеко наперед, перш ніж зробити хоча б один маленький крок, адже підступи недоброзичливців можуть бути завуальовані гарними перспективами.

СКОРПІОНИ

Ви можете змінити своє життя через бажання змінити сімейний статус. У роботу можлива підтримка впливових осіб, які просунуть ваші справи.

СТРІЛЬЦІ

Пильнуйте, бо можливі помилки у роботі. Також стежте за своєю поведінкою у спілкуванні, бо деякі ваші висловлювання можуть бути не надто коректними.  

КОЗОРОГИ

Яким би не був ваш фінансовий стан, але цього дня не варто витрачати гроші без нагальної потреби. Є ризик придбання зовсім непотрібних речей.

ВОДОЛІЇ

Зорі радять утриматися від непотрібних або непринципових суперечок – поступіться у дрібницях, щоб виграти в головному. 

РИБИ

Зараз ви будете нестриманими та категоричними, тому, аби уникнути помилок, прислухайтеся до порад друзів – їхні думки будуть правильними та дуже своєчасними. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень