Підрахунок голосів - на фінішній прямій

На цю мить опрацьовані дані з 99 дільниць обласного центру зі 106

У Рівненській області на місцевих виборах перемогли переважно чинні міські голови, таких міст загалом 10. Лише в Березному та Дубровиці найбільше голосів на посаду мера набрали не нинішні керівники. Так, у Дубровиці найбільше голосів набрав виконувач обов’язків військового комісара Богдан Микульський. У Березному – колишній заступник голови районної адміністрації Руслан Пилипчук.

За попередніми даними, у Дубні найбільшу кількість голосів отримав чинний мер Василь Антонюк. Остріг підтримав Олександра Шикера. Виборці Костополя обрали багаторічного міського голову Євгена Денисюка. У Радивилові лідирує Микола Карапетян, у Сарнах  - Світлана Усик. У Кузнецовську за попередніми даними лідирує колишній мер Сергій Анощенко. У Здолбунові - чинний мер Ігор Ольшевський. У цих містах другого туру виборів не буде, оскільки тут населення є меншим за 90 тисяч.

У Рівненській міськраді найбільше голосів набирає Блок Петра Порошенка, «Батьківщина» та «Свобода». В обласній раді на третьому місці після «Солідарності» та «Батьківщини» опинилася Радикальна партія Олега Ляшка.

Додамо, що станом на сьогоднішній ранок в обласній ТВК протоколи з мокрими печатками отримали  лише з двох районів -  з Острозького та Гощанського. Тут не впевнені, що процедури підрахунку сьогодні завершаться, тому що частину протоколів планують привезти завтра.

У міській ТВК також ще не порахували протоколи з усіх дільниць. Нині дані опрацьовані з 99 дільниць обласного центру зі 106

Як уже повідомляло Радіо Трек, найбільша явка на місцевих виборах спостерігалась у Демидівському районі – 65%. Найменша – в обласному центрі – проголосувати у Рівному прийшло менше 44% виборців.  Вище від середнього по області відсоток явки склав: в Острозькому, Корецькому, Радивилівському, Гощанському районах. Пасивними у голосуванні були мешканці Сарненського та Здолбунівського районів. 

У Рівненській області за перебігом виборів стежили 30 іноземних офіційних спостерігачів із 13 країн світу. Зокрема, на дільницях вели спостереження мешканці Польщі, Албанії, Македонії, Чорногорії, Азербайджану, Італії, Греції, Німеччини, Норвегії, Нідерландів, Люксембургу, США та Канади. 25 жовтня іноземці відвідали виборчі дільниці у Сарненському, Корецькому, Рокитнівському, Корецькому, Млинівському та Рівненському районах. Також спостерігачі побували на Березнівщині, Здолбунівщині та Острожчині. Перешкод у їх діяльності не зафіксовано.

15 листопада відбудеться у Рівному другий тур виборів міського голови. Найімовірніше, у ньому позмагаються лідери мерських перегонів у першому турі – Володимир Хомко та Дмитро Якимець.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень