Підприємство продало арештовані речові докази з Рівненщини і Дніпра, - прокуратура

До того ж, втричі дешевше ринкової вартості

Під час санкціонованого обшуку у селі Городок Рівненського району ще у 2014 правоохоронці вилучили сигаретне обладнання - 2 лінії для масового виробництва тютюнових виробів. Ще одну таку ж лінію вилучили в Дніпрі.

Обладнання визнали речовими доказами та наклали арешт.

У 2019 році, за оцінкою експерта, ринкова вартість усього вилученого обладнання становила понад 1,7 млн грн.

У серпні 2020 року, на виконання ухвали слідчого судді, обладнання передали для продажу представнику АРМА (державне Агентство з розшуку та менеджменту активів). Гроші від продажу надходять до державного бюджету.

І вже у вересні Товариство, яке отримало обладнання від АРМА для продажу арештованого майна на електронних торгах, продало активи усього за трохи більше як 500 тисяч гривень.

Втричі дешевше ринкової вартості.

Таким чином, невстановлені поки особи, зловживаючи своїм службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб заволоділи чужим майном на 1,3 млн гривень, чим завдали збитків інтересам держави в особливо великих розмірах, повідомляє прокуратура.

Рівненська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування.

Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та з конфіскацією майна.

За матеріалами пресслужби Рівненської обласної прокуратури

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень