Підприємства Рівненщини стали кращими в Україні

Три підприємства Рівненщини стали переможцями Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014»

Аби нагородити та привітати місцевих бізнесменів із професійним святом на Рівненщину завітав Президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Грігол Катамадзе, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Так, нагороди отримали ТзОВ «Агроконцерн» в аграрній галузі, ТзОВ «Костопільський фанерний завод» - у промисловій, а в торгівлі – ТОВ «Самгаз». Оцінювали підприємства не тільки за показниками ефективності роботи, а й за тим, наскільки сумлінно вони сплачують податки.

Також 17 рівненських підприємців відзначили Почесними грамотами Рівненської облдержадміністрації, 10 – грамотами облради і п’ятьох – грамотами фіскальної служби.

Разом з тим, Грігол Катамадзе зазначив, що для того, аби український бізнес розвивався, потрібно змінювати податковий кодекс. Його необхідно зробити простішим, прозорим та зрозумілим. Тож Грігол Катамадзе висловив сподівання, що до кінця року все таки буде реформовано податкову систему. А це в свою чергу повинно зробити бізнес більш відкритим.

Загалом на Рівненщині працює понад п’ять тисяч підприємств, а також 40 тисяч фізичних осіб-підприємців. На виробництві працює дві третини усіх зайнятих в області людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень