Підпалювачів лісів на Рівненщини виявляють з допомогою камер (ВІДЕО)

Їх встановили на різних локаціях

Лісові масиви Рівненщини цілодобово охороняють спеціальні рейдові групи. Патрулі таким чином намагаються виявити та локалізувати лісові пожежі. До слова, за лісами краю ведеться відеонагляд. На різних локаціях встановлено 53 камери відеоспостереження.

- Саме їхня робота дає змогу оперативно виявляти осередки можливих пожеж і не допустити поширення вогню на значні площі.

 

У лісових масивах створено 8 тис. мінералізованих смуг та проведено 15 км доглядів за вже наявними, підготовлена необхідна спецтехніка та обладнання для боротьби з можливими лісовими пожежами.

 

Для оперативної боротьби з можливими пожежами в області облаштовано 249 штучних пожежних водойм, 89 пірсів для забору води протипожежною технікою, — повідомляють у Рівненському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

З початку року у лісах Рівненської області зафіксовано 76 лісових пожеж на площі 138,7 га.

Нагадаємо, на території краю діє розпорядження голови обласної державної адміністрації про тимчасову заборону на відвідування лісових масивів у період підвищеного класу пожежної небезпеки за умовами погоди.

Більше на цю тему в матеріалі від «РІВНЕ-1»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень