Підозрюваного у вбивстві Героя Небесної Сотні Сашка Храпаченка відпустили

Замість цілодобового домашнього арешту йому обрали нічний

Печерський суд учора пом’якшив запобіжний захід екс-бійцю підрозділу спецназу «Омега», снайперу Дмитру Хмілю. Про це журналісту Insider повідомив прокурор Ігор Земсков:

- Суддя Смик розглядала клопотання про продовження запобіжного заходу і змінила режим – з цілодобового на нічний домашній арешт. Клопотання подавала прокуратура про продовження запобіжного.

 

Браслет протягом 5 днів ще не забезпечило управління поліції. Мотивує тим, що в них немає в наявності браслетів", - розказав прокурор.

Запобіжний захід діє до 9 серпня. Окрім того, підозрюваний Дмитро Хміль у ході засідання повідомив, що йому необхідно працювати, оскільки його дружина без роботи. Він заявив, що в нього на утриманні малолітня дитина.

Нагадаємо, раніше Дмитра Хміля відпустили під домашній арешт. Снайпер служив у спецназі «Омега» під час Євромайдану. Його підозрюють у вбивстві активіста, театрального режисера Олександра Храпаченко на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року. Наразі ще триває досудове слідство і Хміль перебуває у статусі підозрюваного. У листопаді 2018 адвокат родин Героїв Небесної Сотні Маркіян Галабала розповів Громадському, що підозрюваний у вбивстві Храпаченка снайпер стріляв з будівлі клубу Кабінету міністрів.

Усі злочини, скоєні під час Революції Гідності, умовно об'єднані в одну велику «Справу Майдану», яка нараховує 89 кримінальних проваджень. У них, зокрема, розслідують вбивство 91 людини (78 мітингувальників та 13 силовиків).

Олександр Храпаченко — активіст Євромайдану, театральний режисер-початківець. Був убитий пострілом снайпера на вулиці Інститутській у Києві. Рівнянин Олександр Храпаченко загинув у 26 років на Майдані 20 лютого 2014 року. ​Герой Небесної Сотні. Йому посмертно присвоєно звання Герой України.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень