Підозрюваний у зґвалтуваннях з Рівного продав все майно і попросив дещо у поліції (ФОТО/ВІДЕО)

Зразковий сім’янин, якого підозрюють у серії зґвалтувань, тепер під вартою

Чоловіка обвинувачують в шести нападах та зґвалтуваннях. Найстаршій з його жертв 57 років. Маніяка, який тримав у страху все місто, затримали у серпні 2019-го.

Йому 31 рік.

 

Він - зразковий сім’янин, виховує дитину, досі жодних проблем із законом не мав.

 

Його вину підтвердила ДНК-експертиза.

Обвинувачений опинився на лаві підсудних, але за півтора року суд навіть не почав розглядати справу. Кілька місяців тому суддя Оксана Крижова випустила ґвалтівника з СІЗО під домашній арешт.

Після цього люди влаштували протест – з вогнем та димом. Під судом вони вимагали взяти серійного ґвалтівника під варту замість домашнього арешту. Тепер він сам просить захистити його – надати охорону, бо злякався розлючених жінок.

Обвинувачений переживав за свою безпеку, за життя і здоров’я. Тож просив поліцію про супровід на судове засідання. Суд пішов на зустріч і надав супровід, - пояснив Олег Савич, адвокат жертви зґвалтування.

Тим часом суддя Оксана Крижова заявила про самовідвід. Мовляв, через тиск на неї. А сам обвинувачений встиг продати та переписати чи не все своє майно.

Тому шанси потерпілих отримати грошове відшкодування, пояснює адвокат, значно зменшуються.

Шанси потерпілих отримати грошове відшкодування, внаслідок продажу його нерухомого чи будь-якого іншого майна, суттєво зменшується, - сказав Олег Савич, адвокат жертви зґвалтування.

Новий суддя таки відправив чоловіка під варту. Але замість СІЗО – в ізолятор тимчасового тримання у місцевому відділку поліції. Там підозрюваний у серії зґвалтувань пробуде щонайменше два місяці.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень