Підозрювана у вбивстві рівненського перукаря невдовзі прибуде в Україну

Продовження моторошної історії

Імовірну вбивцю відомого рівненського перукаря Сергія Літвінова найближчим часом доправлять в Україну. Нагадаємо, що другу жінку загиблого 24-річну Тетяну Літвінову підозрюють в тому, що вона жорстоко вбила свого чоловіка, а потім втекла в Єгипет.

Про те, що дівчину невдовзі екстрадують на територію України, Радіо Трек повідомили в прес-службі Нацполіції Рівненської області, але точну дату там не розголошують.

 

Зазначається, що справою займається Генпрокуратура України. Після того, як Літвінову привезуть до Києва, її направлять до Рівного. А вже тут їй оберуть міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, що підозрювану затримали в Єгипті ще 25-го березня, коли та оформлювала документи на розлучення. З того часу в правоохоронців тривала підготовка до екстрадиції Тетяни Літвінової.  

У поліції розповіли, коли з Єгипту екстрадують підозрювану у вбивстві чоловіка

Зазначимо, що процедуру підготовки документів для екстрадиції планували завершити за один місяць, однак впоралися майже за два. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень