Підкосила смерть мами. Горянський розповів про останню розмову з Писанкою (ФОТО/ВІДЕО)

Артистка днями перенесла операцію

Український актор Володимир Горянський розповів, що його колега, покійна Руслана Писанка днями перенесла операцію, яка, за її словами, пройшла успішно. Також він припустив, що причинами погіршення здоров'я артистки могли стати нещодавня смерть її матері, стрес і шалений робочий графік.

За словами зірки, талановиту акторку могли «підкосити» трагічні події. До того ж вона була далеко від дому, в Німеччині.

Такий коментар пролунав у розмові з журналістами Vesti 

— Я зараз розумію, чому вона обрала Німеччину, – гадала, що місцеві лікарі їй допоможуть. Там Русі днями зробили операцію, яка пройшла успішно.

 

Два дні тому я з нею розмовляв, вона була весела, все начебто було нормально і не віщувало такої трагедії.

 

А сьогодні вночі їй стало зле – і все, – розповів Горянський.

Актор припустив, що причиною погіршення самопочуття його колеги могла стати трагічна смерть мами та занадто велике навантаження на роботі.

— Вона дуже багато всього на себе вантажила. А ще останнім часом Руся повернулася на ТБ, а телебачення, як відомо, вичавлює зі своїх співробітників усі соки.

 

Плюс гастролі, плюс у неї мама сильно хворіла.

 

Мама ж у Руслани померла місяць тому, і на неї ця смерть дуже вплинула. Тому все накопичилося і вилилося у сумний фінал, – йдеться в коментарі.

Артист зізнався, що про проблеми Руслани Писанки зі здоров'ям можна було здогадатися вже давно. Хоч знаменитість відкрито не говорила про свою хворобу, вона часто непритомніла на сцені, що Горянський назвав «сигналом».

— Хто що про її хворобу сьогодні говорить, але ознаки були й раніше, просто ми не розуміли чи не хотіли розуміти.

 

Востаннє на сцені вона зомліла і вже попутно зламала ногу.

 

Напевно, це був сигнал, що там таки щось недобре. І до цього були випадки на сцені, коли вона непритомніла. Напевно, це були симптоми, – розповів співбесідник журналістів.

Він також додав, що зірка до останнього не розповідала йому про серйозність своїх проблем зі здоров'ям, а тому новина про смерть акторки стала для нього шоком.

Журналісти «1+1» також розповіли, що їхня колега вирушила в Німеччину за програмою «Червоного Хреста». Вони підтвердили, що зірка важко переживала смерть матері, адже не змогла приїхати на її похорон.

https://youtu.be/aFbTXNbUM10

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень