Підготовку до другого перепису населення у Рівному вже почали 

В області, як і по всій Україні, планують провести його наступного року

Обласне управління статики готується до проведення Всеукраїнського перепису населення у 2020 році. Фахівці управління починають з формування квартальних списків житлових будинків та житлових приміщень у містах, селах та селищах Рівненщини.

- Про всі виявлені недоліки в адресному господарстві органи державної статистики будуть інформувати місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування для подальшого їх усунення. Таким чином підготовка до перепису розпочалася, й у найближчій перспективі матимемо змогу отримати необхідні для державного управління актуальні демографічні дані щодо чисельності населення, його розміщення та розподілу за віком, статтю, етнічного, мовного, шлюбного стану, — інформує головне управління статистики у Рівненській області.

За даними Вікіпедії, станом на 2017 рік в незалежній Україні був проведений один перепис населення.

За цим показником серед колишніх країн СРСР Україні поступається лише Узбекистан (де не було жодного перепису з часів СРСР).

Наступний, другий перепис, переносився 4 рази: з 2011 на 2012, 2013, 2016 та 2020 роки.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень